De site online

Onze clubsite staat ondertussen al weer enkele dagen/weken tot jouw beschikking. Je kan dus naar believen je kilometers registreren. Daarbij zal je ook merken dat alles in een nieuw kleedje zit. Niets speciaals, maar wel leuk. Je kan de site nu ook consulteren op je gsm of tablet. Kilometers ingeven moet wel nog met een ietwat groter scherm, en ik denk dat ik dat voorlopig ook wel zo ga houden.

De meeste recent gemelde problemen zouden ook verholpen moeten zijn. Ik reken op jouw feedback om me te vertellen als dat niet zo is, zodat we ook de nieuwe euvels kunnen oplossen. Wel merk ik heel wat mensen moeite hebben om in te loggen. Ik zal daarom een prioriteit maken van de vertaling van de website, zodat er zo weinig mogelijk engels achterblijft. Dat is een omslachtig werkje en ik zal dat dan ook stap voor stap aanpakken, maar de eerste pogingen zou je nu wel al moeten kunnen zien.

De handleiding zal ook worden aangepast zodat er altijd instructies terug te vinden zijn die je door de meest voorkomende problemen moeten helpen.

Indien je er nog niet uitkomt en zolang de handleiding er niet is, mag je mij of Piet altijd mailen met je vraag, en dan proberen we dat op te lossen. Soms niet onmiddellijk, soms bliksemsnel, en soms vraag je het best gewoon een tweede keer.