Fiets Wijs! Classic @ bouwservice Van Hulle pinkstermaandag 16 mei

fijn volk over de vloer in 2015

Vorig jaar was het prijs met meer dan 1300 enthousiaste deelnemers aan de eerste editie van deze ... nou ja, classic. Ondertussen onderdeel van de prachtige reeks Coppa Grinta!, zie www.coppagrinta.be.

Vanzelfsprekend doen we, wat de 160 km lange tocht betreft, opnieuw een onderzoek naar de Muur van Geraardsbergen, terugkeren via een ommetje in de pays des Collines waarbij we via Ellezelles terug Vlaanderen binnenduiken. Hier komt de Kanarieberg kijken. Zo fietsen we een 2de maal richting Kerkhove waar je opnieuw bevoorrading kunt inslaan (na een eerste maal in de heenreis, en vanzelfsprekend is er ook ravito voorzien op de Muur). Een verrassende want minder bekende laatste 35 km maken de zaak helemaal af. Terug in Tielt kan je opteren voor een al even pittige Tieltse Poes, een pasta, hotdog, noem maar op.

De 110 km rukt in Schorisse al op naar de Kanarieberg, de 70 km smeert ‘m naar huis terug na de bevoorrading in Kerkhove. Wel blijven alle afstanden onze filosofie trouw: maximaal laten genieten van landschappelijk schoon, ook in onze contreien kan dat best!
Wie minder fietsgeweld verkiest: er is een 50 km en een gezinstocht van 25 km.

En de VTT? Die brengt je naar alle hoekjes en kantjes in en om Tielt, met de Poelberg als slechts één paradepaardje.

parcours cyclo:http://www.routeyou.com/nl-be/route/view/4255592/fietsroute/fiets-wijs-1... . Dit is de moedertocht. De andere afstanden dan. De familetocht telt 25 km en je kan die bekijken op http://www.routeyou.com/nl-be/route/view/4301152/fietsroute/fiets-wijs-2.... Een ietsje meer? Geen probleem, hier komt de 50 km. http://www.routeyou.com/nl-be/route/view/4301150/fietsroute/fiets-wijs-5.... Een tandje meer en je legt 70 km af bij het volgen van dit parcours. http://www.routeyou.com/nl-be/route/view/4290534/fietsroute/fiets-wijs-7.... En tenslotte ook al een mooi dingetje, de 110 km: http://www.routeyou.com/nl-be/route/view/4293296/fietsroute/fiets-wijs-1.... Zo ben je helemaal op de hoogte. Geniet en Fiets Wijs!

powered by Biover, www.biover.be

Attachment: