Mei 2016

Bekeek je ons programma voor mei al eens? Sjonge jonge jonge, razend druk…

  • Tegelijk met de Ronde van Vlaanderen was onze eigen organisatie Tielt – Breskens – Tielt aan de beurt. In tegenstelling tot vorig jaar verliep alles in aangename weersomstandigheden, de resultaten waren er dan ook naar. Ondanks die keiharde RvV concurrentie en nog andere organisaties (Brugge, Lovendegem) boekten we een record: op zaterdag 560 deelnemers (57 clubleden, goed hoor!) en op zondag 210 deelnemers (ook alweer 54 stuks, uitstekend dus). Iedereen tevreden over het parcours, bewegwijzering, bevoorrading en ons warm onthaal. En wij dan ook weer tevreden. En jullie ook mogen we hopen.

  • Daar gaan we voor ons overzichtje van mei: zondag 1 mei, normale clubrit, maar je kan ook koersen in de namiddag. Is opgenomen in het puntenklassement.

  • De week erop vliegen we er in als halve gekken: donderdag 5 mei extra clubrit omwille van O.H. Hemelvaart, de dag daarop is er de rit Tielt-Kemmel-Tielt aan het VTI, organisatie waarin onze Thijs betrokken is. En dan is het alweer weekend, kan je verder fietsen.

  • Hoe zit dat met de Fiets Wijs! Classic @ Bouwservice Van Hulle? Die gaat opnieuw door, maandag 16 mei, 2de Pinksterdag. Inschrijven vanaf 7u tot 11u. Maandag 11 april hadden we een enthousiast team vrijwilligers van onze club bijeen, dank u allen! En kom maar af die pinkstermaandag, laat je zien in onze nieuwe kleuren.

  • Een dikke week later gooien we nog een midweekritje in het spel: Bruggen & Wegen komt er aan op dinsdag 24 mei. De feestelijkheden nemen een aanvang om 9u30, voor wie niet hoeft te werken natuurlijk. Anderen melden zich aan om 18u.

  • Tenslotte de Halle Xperience 2016. Zaterdag 28 mei is de datum dit jaar, start zoals altijd om 7u. Plaats: Batavia. Na onze thuiskomst durven we een braadworst of iets gelijkaardigs achter de kiezen te duwen. Meer moet dat niet zijn, en het is altijd leuk eens iets samen met de collega’s Bicro’s te verrichten.

  • Helemaal tenslotte nog dit weetje: de inschrijvingen voor het Houffalize weekend klokken af op 20 deelnemers. Niet onaardig toch. De betrokkenen ontvangen binnen enige wel een vriendelijk verzoek hun aandeel in de onkosten bij te dragen.

Tot volgende maand!

Attachment: