November 2016

U wordt verwacht op de JAARLIJKSE VERGADERING ter afsluiting van het seizoen op DONDERDAGAVOND 17 NOVEMBER om 20u in de zaal van ons lokaal Batavia.

 1. De beloningen voor onze laureaten blijven hetzelfde als in 2015. Brons betekent € 20 korting op het lidgeld, zilver € 30, en goud tenslotte € 50. Deze sommen trek je vanzelfsprekend af van de ledenaansluiting, zie hieronder, en zo zijn er heel wat leden volledig gratis lid in 2017!

  Het lidgeld 2017 houden we op € 50, te storten op:
  onze VDK-rekening: BE88 8917 0403 8841. U weet dat we de cash betalingen afschaften, gewoon om alle discussies achteraf uit te sluiten.

  (!) We streven ernaar om alle heraansluitingen voor 15 december te kunnen afwerken. (Iets waarop onze verzekering overigens aandringt.) Dat is voor iedereen gemakkelijker, in de eerste plaats voor uzelf! Er komt overigens een wijziging in het scansysteem, meer uitleg hierover op de vergadering.

 2. Het traditionele avonddiner gaat door op VRIJDAG 2 DECEMBER in de alomgekende Shamrock, en dit vanaf 19u30. Leden betalen 40 euro. Uw partner komt erin aan dezelfde prijs. We gaan deze keer voor een menu van net dat ietsje meer. Graag vlug inschrijven, is altijd makkelijk om alles in goede banen te leiden.

  => Rekeningnummer: zie hierboven!

  Niet onbelangrijke opmerking hierbij: vrijwilligers van de VTT 2015 en de Fiets Wijs! Classic 2016 schuiven gratis aan,.

 3. De week daarvoor is er onze jaarlijkse VDK Spaarbank VTT. Van harte dank aan de meewerkende vrijwilligers en aan alle leden die onze clubkleuren komen tonen op een hopelijk mooie herfstdag .

 4. Het werd tijd: een woordje over het voorbije seizoen. Hoe verliepen onze activiteiten, wie wat waar en wanneer en hoe veel? Aandacht ook voor wat specialiteiten.

 5. Samenhangend met wat hierboven aan bod kwam: wat met de toekomst? Hoe zit het met het aantrekken van jonge mensen, van dames… Hierover valt zeker een aardige babbel op te zetten onder volwassen mensen. Het kan nooit kwaad jezelf eens in vraag te stellen…

 6. Varia. Natuurlijk mag u altijd een voorstel doen. Hou u vooral niet in. En je kan je altijd melden als toekomstig bestuurslld, om de gemiddelde leeftijd van ons te temperen.

Attachment: