op naar 2017!

2016 was best een succesvol jaar met veel mooi weer bij eigen organisaties en daarmee samenhangend veel deelnemers. Zowel van onze eigen club als van andere oorden.

We trokken ook naar Houffalize en beleefden er een van de mooiste clubweekends die ondergetekende ooit meemaakte. Er was ook de rit naar de Bronnen van de Ijzer en de AA met onze Pittemse vrienden, we namen deel aan zowel de Bicro- als Innergetic Pijl, trokken met die Bicro's naar Halle (en kwamen ook terug). Een delegatie reed opnieuw de Grinta! Challenge in Doornik.

Verder was er de nieuwe kledij, ook al een succes, met natuurlijk de nodige kinderziektes. De kwaliteit is picobello, alleen de achterzakken mochten iets groter. Wij proppen die immers graag vol met allerlei zaken die we denken nodig te hebben tijdens het fietsen.

Pijnpuntje, zoals ook besproken op de algemene ledenvergadering: wat jonge gasten die zich inschreven maar bijzonder weinig te zien waren bij onze activiteiten. Ze mogen zich niet alleen laten zien, ze mogen zich ook laten horen indien hiervoor speciale redenen zouden bestaan.

En onze dames fietsten op donderdagavond rustig verder. Prima. Het kan natuurlijk altijd beter. Als een jongere dame zich geroepen voelt een groep te "trekken", nou, dan moet ze vooral niet aarzelen. Een carte blanche ligt hier klaar.

Op het avondfeest werden onze diverse klassementsrijders in the picture gezet, voor sommigen misschien wat ouderwets, maar aan het aantal winnaars te zien nog altijd populair. De beloning is dan ook niet min: gratis lid! Gratis verzekering! Met al die - vrij zware - ongevallen van dit jaar eens te meer allesbehalve een overbodige luxe.

Tot slot nog een woordje over een bedreigde diersoort die bij ons gelukkig niet mankeert. Wat een geluk altijd een beroep te kunnen doen op een schitterende bende vrijwilligers bij grote organisaties als de Fiets Wijs! Classic en onze VTT! Heerlijk gewoon!
Een gezond en sportief 2017, daar gaan we met zijn allen voor.

Attachment: