April 2017

Mooie, uitstekende opkomst zelfs voor onze eerste rit op zondag. Net geen 80 fietsers, dat is een resultaat dat ook mooi zal staan op de groepsfoto. Uiteraard had een en ander te maken met – tijdelijk – betere weer. En zo zijn we weer vertrokken. Dank aan alle deelnemers!

  • Daar is de donderdagwerking weer. Jajaja, aan de orde vanaf 6 april! We starten om 19u aan ons lokaal Batavia. Zoals vorige jaren zijn we met 3 groepen, eentje met een rustig tempo van 25 à 26 km/u, en eentje dat niet sneller dan 30 per uur bijeenfietst. En dan is er ook nog de Pure Donderdaggroep, voor mensen die deze ene wekelijkse uitstap ruim voldoende vinden. Bijzonder leuk is dat je van alles kan uitproberen op die manier, want, man of vrouw, in een van die groepen zou je terecht moeten kunnen.

Hieronder de ranking van onze winter mountainbike challenge 2016/2017:

SepOktNovDecJanFebTotaal
André Vandenbroucke3023236385goud
Patrick Hoste636121266goud
Johan Vanbavinckhove31514152857zilver
Arne Chevrolet6139533brons

  • Bikers kunnen ook hun VTT-kilometers invoeren in onze klassering. Hoe? Bv. datum: 28/02, type rit: VBR/VWB, naam: VTT kms 2016/2017. Zoals je ziet pasten we dat toe voor André die er weer eens een heel serieuze lap op gaf. Proficiat! Overigens zullen de wintersterren nog even moeten wachten tot de resultaten ervan gepubliceerd worden op de website van VBR West-Vlaanderen. (Ergens in mei) We houden je op de hoogte!

  • Die eerste mei: Maandag 1 mei worden wij, samen met de Bicro’s, uitgenodigd om koffie met koeken te nuttigen in het Textielhuis vooraleer we onze extra rit starten. En daarna krijgen we ook nog een drankje in datzelfde lokaal. Bedoeling is er een Feest van de Fiets te maken. In de namiddag kan je koersen, nieuw dit jaar is dat nietTieltenaars, wel leden van een Tieltse vereniging, ook mogen deelnemen.

De lente is nu echt wel in het land…

Attachment: