juni!

 Mei begon met een dreigende lucht en alweer eens frisse temperaturen en hevige wind. Het ontbijt in het Textielhuis viel mee, we draafden wel iets te vroeg op en de Bicro’s dan weer iets te laat. En toen werd het wel heel erg druk, met de rit naar Halle met diezelfde Bicro’s op zaterdag 20 mei, onmiddellijk gevolgd door de midweekrit ‘Bruggen & Wegen’ dinsdag de 23ste. Op donderdag Hemelvaartdag 25 mei: traditiegetrouw een extra rit, en de volgende dag nodigde Thijs uit om naar de Kemmel te fietsen vanuit het VTI. Ja, dat zat wel snor met de activiteiten. Voor concrete resultaten is het nog te vroeg, die heb je dus nog te goed.

 Wat brengt juni? Alweer heel veel. De vijfde is pinkstermaandag, en voor 3de keer is er de Fiets Wijs! Classic @ Bouwservice Van Hulle. Op maandag 8 mei kregen we een vergadering met ons vrijwilligersteam, en hopelijk loopt alles van een leiden dakje die dag! Belangrijk om weten: door het wegvallen van de VTT, en dus ook de samenwerking met de mountainbikers van 26/9, starten alle leden gratis zoals we dat gewoonlijk doen bij eigen organisaties. Ben je niet van dienst die dag, alvast welkom om te fietsen natuurlijk! Op naar die Muur van Geraardsbergen!

 Woensdag 7 juni: rit Politiezone Tielt. Start om 14u in het JOC, Europahal Tielt. Velen van ons zijn er graag bij. (Zie flyers in bijlage) Ook deze rit telt mee voor ons klassement. Ingeven als groepsrit NIET op zondag, NIET op donderdag.

 Dan krijgen we zaterdag 10 juni. Er is enerzijds de Bicropijl, ook alweer in het JOC hier te Tielt, en anderzijds de Grinta! Challenge in Kain (Doornik). Beide organisaties steunen we voluit. In het JOC zal een ledenlijst klaarliggen, je hoeft je enkel maar aan te melden en welke afstand je voor je rekening neemt. Wij regelen dan de verschuldigde som achteraf rechtstreeks met de organisatie. Wat de Grinta! betreft: geef door wat je betaalde daar in Kain, en dit regelen we cash achteraf.

 Het houdt maar niet op . Ook al in juni: de Langste Donderdagrit. Waarschijnlijk op 22 juni en dan vertrekken we een halfuurtje eerder: om 18u30. (Dit uur geldt voor de 100 km)

 Oef, we zijn er eindelijk uit? Nee hoor: zaterdag 24 juni halen we de banden met de Gerowi’s Pittem weer aan, opnieuw voor een affaire van zo’n 200 km. Vertrek om 7u hier aan Batavia, er is weer gebak, we geven er ook eentje na afloop, het kan niet op!

 Here comes the summer…

Attachment: