2013!

Nieuwjaar komt er aan, of we dat nu willen of niet, met of zonder de Maya's en andere klojo's!

Eerst nog even dit meegeven: er werd al gemeld dat de kilometers vanaf 2013 ALLEMAAL zelf ingegeven worden via de website.

Je zal ALLE kms mogen ingeven, alleen kunnen ze niet allemaal meetellen voor het klassement natuurlijk. Op die manier krijg je eind volgend jaar een schitterend overzicht wat je allemaal bijeenfietste, 15 km op een mooie zondagmiddag met de kleine en een of ander huisdier, 100 km training op een winderige woensdag, en natuurlijk ook alle toertochten, cyclosportieven, clubritten wanneer het nieuwe seizoen weer aangevangen is.

MAAR!

Momenteel staat dit nog niet op punt. En de 'gebruiksaanwijzing' is ergens tussen de flessen cava en rode wijn beland blijkbaar. Dat wordt dus iets voor op onze Algemene Ledenvergadering van donderdag 17 januari 2013 om 20u, ik neem aan dat jullie wel weten waar de plaats van afspraak is.
Ondertussen noteren we flink wat we vanaf morgen fietsen zoals we dat vroeger ook al deden: op een onnozel klein blaadje dat je steeds weer kwijt speelt, een agenda (iets handiger toch), of op je linkerarm. Enfin, zoals je dat gewoon was vroeger en in afwachting van beterschap.

Overigens: een gezond en sportief 2013 voor jullie allen, en dit namens het voltallige bestuur (ze staan hier allemaal achter mij met slingers,serpentines en feestneuzen en wat nog allemaal meer)!

Piet