Pannenkoekenrit zaterdag

Een nieuwe, onverwachtse, wending beste mensen: Drie Koningen in Torhout, place of pancakes, is dicht wegens gesloten wegens congé. Dat is die mensen gejeund, zoals het mooie dialect zegt, maar godverdomme! toch zou je vloeken.

Geen nood, we belden rond en gingen langs, en dit kwam uit de bus: na de rit worden we verwacht in de Carlito in ons thuisstadje, waar we hapjes krijgen, en twee drankjes (om het even wat) mogen nuttigen, en dit voor de ronde som van 8 euro.

Zelf kan ik daar zeker mee leven, als ik 2 Grimbergens, Orvals, of eender welk streekbier nuttig én daarbij lekkere hapjes krijg, én ik liet die 6 euro voor die pannenkoeken in Torhout alvast in mijn zak zitten, wel dan win ik geld, netto netto!

Dus blijft de afspraak: zaterdag 13u Batavia, bel ik dan meteen het aantal fietsers door naar onze vrienden in de

Carlito.

Tenslotte: uiterst belangrijk voor seizoen 2014: koop dat Wintersterrittenboekje! Hiermee leg je de basis van dat nieuwe seizoen. Enkel de kilometers zoals erkend door VBR West-Vlaanderen kunnen op je teller komen, daarvoor heb je dat boekje dus nodig. En geef toe: 3 euro voor zo'n boekje, waarmee je winter door komt, geen geld toch?

Overigens zal ik mij nog enkele van die boekjes extra aanschaffen, kwestie van service naar jullie toe. Soms sta ik versteld van mezelf. En soms ook weer niet, maar dat geheel terzijde.

PS: Regen? Toch maar even denk ik, wat zaterdag betreft