Het seizoen is van start!

Als eerste teken van leven, en nu het seizoen van start gegaan is, hierbij alvast de kalender voor dit jaar, samen met een aantal belangrijke afspraken.

Nog even samenvatten:

  • Vanaf april starten wij met een weekwerking op donderdagavond, start om 19u 's avonds. Heren rijden in 2 groepen, dames eveneens. De heren houden ermee op eind augustus terwijl de dames nog even volharden.
  • Vanaf dit seizoen kennen wij punten toe aan alle cluborganisaties. Zie daarvoor de kalender in bijlage. De punten worden automatisch bijgehouden na ingave van je ritten op de website. Deze week nog ontvang je de handleiding, en maar ingeven. Papierwerk valt weg, er is geen enkel excuus niet door te geven wat je fietste. Lastig wordt het alvast niet: √©√©nmalig je account aanmaken, en dan zit je gemakkelijk voor de rest van het seizoen. Doen!
  • Opmerking: wel de elementaire beleefdheid hebben om enkel tochten in te geven waarvoor je je inschreef en dus die kleine som betaalde. Zondag- en donderdagritten ook ingeven! Op gegeven moment zullen we de resultaten van een tocht opvragen bij bevriende clubs. Wie niet inschreef maar toch de tocht inbrengt op de website halen wij uit het klassement. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn.
  • En zoals steeds is het belangrijkste: rijden maar!

groeten

Attachment: