Menu Sluiten

Voorinschrijving WTC Tielt sportief VTT 2020

DEELNEMEN IS ENKEL MOGELIJK ALS U 3 DAGEN VOORAF INSCHRIJFT!
Voor de VTT op zaterdag 31 oktober kunt u tot woensdag 28 oktober inschrijven. Bedankt voor uw begrip.

Gelieve niet met meer dan 4 personen samen te fietsen!

Om deel te nemen aan de VTT van 2020 is vooraf inschrijven noodzakelijk! Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat de betaling verwerkt is. Niet tijdig kunnen inschrijven maar u wilt ons initiatief toch steunen? U kunt steeds 3 euro overmaken op BE88 8917 0403 8841 met vermelding ‘Steun VTT’.

In de week (van maandag tot vrijdag) zijn we flexibel met de gekozen datum en het gekozen tijdsslot. U kunt met andere woorden op een ander moment komen dan gekozen bij het inschrijven (bij slecht weer, onvoorziene omstandigheden,…). Op zaterdag en zondag kunt u echter enkel starten als u ook op die datum (en in het juiste tijdsslot) bent ingeschreven. Alvast heel erg bedankt om dit te respecteren en voor het begrip.

We willen ook Born bedanken voor de steun!

Aanmelden voor de start (afhalen bevoorrading):
Sporthal De Ponte
Sportlaan 3
8700 TIELT

Schrijf minstens 3 dagen op voorhand in!
Uw inschrijvingsbevestiging moet afgedrukt worden! Voor praktische redenen kunnen we geen bevestigingen aanvaarden die via de smartphone getoond worden.
Op zaterdag 31 oktober mogen we door de nieuwe richtlijnen jammer genoeg geen bevoorradingspakket meer uitdelen. Dank voor uw begrip.
Bedankt voor het begrip.

X