Menu Sluiten

Arrivée 2019

  • Op zaterdag 26 oktober kan wie interesse heeft starten om 13u aan ons lokaal om naar Ardooie te fietsen en  het VBR- seizoen af te sluiten. Daarna zouden we, om eens voor iets anders te kiezen, een hapje en een drankje nuttigen in De Loskaai. Sponsort overigens al sinds jaar en dag onze VTT.
  • Na dat weekend valt het doek over het zomerseizoen, en kan je je VBR -kaart kwijt bij Piet. Wil dit vlug afhandelen aub, die gepensioneerde mannen zitten altijd te wachten tot ik alles doorstuur…
  • Dit jaar houden we geen algemene vergadering meer in november (te weinig belangstelling hiervoor), er komt wel een herhaling van de nieuwjaarsdrink op zaterdag 19 januari 2020. Hiervoor ontvang je vanzelfsprekend nog een uitnodiging.
  • Geen algemene vergadering.? Dat betekent niet dat wij je in de steek laten. Zoals je aansluiting 2020, die kan je zeker regelen: € 50 zoals de laatste jaren gebruikelijk. Een gezinslid dat ook lid is van onze club mag daar € 30 van aftrekken. En dan zijn er vanzelfsprekend onze laureaten die de tegemoetkoming voor trouwe clubrijder en/of kilometervreter in dit lidgeld mogen verrekenen. Zo zijn er een pak mensen gratis lid of ze krijgen een serieuze korting. Het rekeningnummer? Blijft nog altijd BE88 8917 0403 8841.
  • Even opfrissen wat de diverse beloningen waren: 5000 km en/of 40 pt maakt brons ofwel € 20 korting, 6000 km en/of 52 pt levert zilver op ofwel € 30 korting, en 8500 km of 64 pt resulteert in goud met € 50 korting als resultaat. Je vindt het allemaal op de website. Geef dus als de bliksem je laatste uitstapjes in, zodat de eerste week van november keurig kunnen afsluiten.
  • Dit jaar kozen we voor een wonderbaarlijk lekker menu ter gelegenheid van het avonddiner in de Shamrock op vrijdag 29 november. En toch houden we de bijdrage hiervoor op € 40 pp. En dat geldt ook voor je partner. Het rekeningnummer raak je nooit beu; BE88 8917 0403 8841. Vrijwilligers van onze VTT van vorig jaar en TBT dit jaar schuiven gratis aan tafel.
  • Ook wel van belang: het werd hoog tijd voor een bevraging over onder meer welke uitstappen we zouden kunnen organiseren en wanneer. Het neemt een aantal minuten in beslag om in te vullen maar is belangrijk om jullie gedacht te weten te komen. Doen dus: https://forms.gle/SvsCWjvpMxpgdhsB7
  • Clubresultaten? Zijn er hoor! Worden gepubliceerd na onze laatste organisatie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X