Menu Sluiten

Maart 2019

Start nieuwe seizoen: zeker en vast tijd om onze sponsors te bedanken. Dat zijn nog altijd: BOUWSERVICE VAN HULLE – VEGA BIKE – WTC TIELT SPORTIEFINOFEC – KLIEK. Ze blijven trouw van de partij, wat wij natuurlijk enorm waarderen. En dit is het meteen ook het eerste seizoen vanuit ons nieuwe lokaal Watewy. We kijken uit naar de samenwerking met Patrick en Severine!

 • Daar gaan we weer. Op zaterdag 23 en zondag 24 februari is er het openingsweekend van de VBR in Ardooie. Een groot aantal mensen vertrekt op zaterdag om 13u. Tot nader order aan ons ex-lokaal Batavia. Wie dat wil kan ook wat administratie regelen daar in Ardooie. Mountainbikers: denk er aan jullie kaarten daar af te geven. Zo komen jullie in aanmerking voor een aantal mooie prijzen (wel naar het VTT-sluitingsfeest van de VBR op 29 maart afzakken). Voor onze fietsers van wintersterritten: ook die boekjes worden verwacht, straks kan je die resultaten dan ook ingeven op onze website. Hopelijk zijn we weer eens massaal aanwezig, altijd leuk om de show te stelen daar in Ardooie.
 • Overigens kan je het weekend ervoor al van start gaan in Maria-Aalter, als VBR OostVlaanderen het seizoen opent.
 • De eerste gezamenlijke groepsrit van het seizoen komt stilaan in beeld, en wel op zondag 3 maart. Afspraak ’s morgens om 9u af aan Watewy, er is de traditionele groepsfoto, we rijden ons rondje (tussen Egem en Wingene nemen de AB’s de benen om wat extra kilometers te bollen) en sluiten af met een drankje. 30 graden warm wordt het wellicht niet, maar blijft het droog, dan zien we het volledig zitten.
 • Het puntensysteem dat we invoerden om de clubbetrokkenheid te vergroten vind je in de jaarkalender van dit jaar. Kleine verandering: het wordt iets makkelijker om brons en zilver te scoren wat het puntensysteem betreft. Kijk maar eens na.
 • De 4de Fiets Wijs! Klassieker is een feit: met Tielt – Breskens – Tielt presenteren we op zaterdag 23 maart de enige echte opvolger. Opnieuw onderdeel van de Coppa Grinta! Ons basiskamp is gevestigd op Watewy maar bouwservice Van Hulle blijft dit geheel ondersteunen. Overigens zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor de fietsbewaking, voor de bevoorradingen… Alvast dank voor een seintje!
 • Toetje na die zaterdag: we fietsen als groepsrit de toertocht van de Pittemse Bikedevils vanuit Egem. Afspreken ’s morgens in Watewy.In Egem regelen wij van onze kant de administratie, jullie hoeven zich daar niets van aan te trekken. Fietsen volstaat.
 • Het verheugt ons u alweer een goed gevuld en gevarieerd jaarprogramma aan te bieden. (o.a.opnieuw een charterbus, nu naar Den Haag, ritten samen met Gerowi Pittem en Bicro’s, in april Klassieker van het Goede Doel in Zulte…) Hopelijk zijn we allemaal gemotiveerd er een succes van te maken, de ingrediënten zijn er. Wordt het een zomer zoals vorig jaar, dan kan het helemaal niet meer stuk. Wij staan alvast te trappelen.

7 Comments

  • Webmaster

   Dag Antoon,

   Om de gegevens in te vullen moet je eerst inloggen. Daarna komt in het menu Resultaten de link naar het invulformulier beschikbaar.

 1. Luc Verbeke

  Beste, ik probeer een VBR-VWB rit in te geven. Er is geen optie voor de afstand in te vullen, enkel km heen en terug.
  Mvg, Luc

 2. Stefaan Verkest

  Hoe geven we onze winter sterritten in? Als aparte ritten of zoals vroeger alle ritten samen op februari? Na het terug krijgen van de boekjes.

  • Webmaster

   Voor de voorbije winter zal dat nog gebeuren met een grote rit van het Type “wintersterrit”. Vanaf volgende winter zal dat met aparte ritten kunnen gebeuren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X