Menu Sluiten

Einde van het seizoen

  • Blijven fietsen in oktober? Op zondag om 8u30 aan Watewy. Op zaterdag is het al een hele tijd zo dat verschillende vriendengroepjes onderling afspreken. Hierdoor is het onmogelijk een algemene regel voorop te stellen. Voor de Sluitingsrit op zaterdag 26 oktober zijn er een aantal die graag weer op pannenkoekenjacht zouden gaan in Drie Koningen. We spreken af om 13u aan ons lokaal, je ziet wel wat je doet.
  • Gaan we over naar de seizoenswisselZondag 27 oktober sluiten we de zomer definitief af. Wij kennen het systeem van wintersterritten ondertussen door en door: boekje verkrijgbaar in Ardooie dat laatste weekend van oktober. Bij de opener van het nieuwe seizoen (zaterdag 22 en zondag 23 februari 2020) geef je dat boekje weer af, en van zodra de resultaten gepubliceerd worden op de site van VBR West-Vlaanderen kan je die toevoegen aan je kilometerstand 2020. Deze info voor wie het aanbelangt. Volgend jaar wordt alles anders en sluit het zomerseizoen tegelijkertijd af met onze zondagritten eind september, wat het voordeel van de duidelijkheid zal hebben. Zie bijlage.
  • In de winter kan het heerlijk zijn eens te gaan biken: neem dan onze VTT clubchallenge winter 2019/2020 mee. Zie bijlage met wat meer info.
  • Er komt een Sluitingsdrink, alleen moeten we de datum nog vastleggen. Zeker en vast voor zaterdag 23 november, dag van onze VTT (Kleine zaal Europahal). We bedanken nu al onze vrijwilligers!
  • Na de VTT kunnen we het jaar 2019 afsluiten met ons jaarlijkse avondfeest. Afspraak op vrijdag 29 november om 19u30 in de Shamrock.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X