Menu Sluiten

Clubnieuws april

Met groepen van 10 fietsen is weer uit den boze, we moeten ons weer beperken tot die 4 personen. Niets belet je om op zondag (in maart nog om 9u, in april om 8u30) even een kijkje te gaan nemen of je geen groepje van max 4 personen kan samenstellen. Maar ritten organiseren mogen we niet, dat is alweer eens verboden. En dus kunnen we ook niet oproepen om ook op donderdagavond clubritjes te fietsen. Ook hier geldt: waarom niet eens checken of je geen gelijkgestemde ziel vindt aan Watewy op donderdag om 19u, alweer om in een groepje van maximum 4 fietsers de baan op te gaan?
Zodra de toestand eindelijk echt uitklaart: volle bak vooruit! Stel, zeg wel, stel, dat het laatste weekend van april de kust weer vrij is, dan nemen we gewoon de draad op zoals in het rittenschema in bijlage. Ware fantastisch natuurlijk, we zien wel wat het wordt.

Niemand kan er naast kijken, de nieuwe outfit is een feit! Het verheugt ons bijzonder dat we van overal, ook van buitenstaanders, zo’n positieve reacties blijven krijgen. Dat is echt heerlijk! Hou in gedachten dat we later enkele mooie aanvullingen op je basisset zullen uitdelen. Maar daarvoor wachten we tot de normale clubwerking terug kan opstarten.
Nog iets hiermee in verband: er is een eerste bijbestelling in opmaak die eerstdaags doorgegeven wordt. Als je iets wil dat niet tot het basispakket behoort, stuur je bestelbon dan asap door (tieltsportief@outlook.com). Dan kan dat met de volgende levering meekomen. Opgelet, ben je nog geen lid van onze club, neem hier dan eerst een kijkje!

Wat de toertochten betreft zal het nog even afwachten zijn, maar ook daar zal verandering in komen. Ondertussen kunnen we je al eens vragen welke speciale uitjes we nog kunnen inlassen. Zo fietsten we, tot 2 jaar terug, met de Bicro’s naar Halle. Ook met de Gerowi’s van Pittem maakten we jaarlijks een uitstap. Hernemen we deze, of doen we eens iets anders? Laat maar weten, er zijn zeker nog mogelijkheden zat. Vergeten we ook de busreis niet, in 2018 naar St-Quentin, in 2019 naar Den Haag. Vorig jaar zouden we naar Boulogne-sur-Mer trekken. Maar daar kwam een virus tussen. We zouden deze dolgraag opnieuw in september plannen. Dat zou toch moeten lukken? Andere voorstellen zijn ook welkom.

Tot slot: er is nog altijd een vacature voor een extra bestuurslid. Een mailtje om je aan te melden is voldoende, althans op dit moment.

Download het rittenblad en het volledige clubnieuws.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X