Menu Sluiten

Clubrit samen met de Gerowi’s zaterdag 1 juli

Op zaterdag 1 juli is er de jaarlijkse samenwerking met onze Pittemse collega’s van Gerowi. Dit jaar is het hun beurt om de ritten uit te stippelen en wat daar nog mee samenhangt. We zijn niet anders gewend: dat wordt weer om van te smullen.

Start om 9u stipt aan de Gilde in Pittem, een tragere groep vertrekt voor een tocht van 134 km, een snellere voor 164 km. Er zijn een aantal stops voorzien met zelfs een versnapering. Toch neem je best zelf wat voorraad mee en wat er nodig kan zijn zoals reservebandjes.

Ze vragen dat wij tegen 24 juni de aantallen deelnemers doorgeven op de beide afstanden. Laat het ons weten: mail: arnechevrolet@hotmail.com of sms/whatsapp 0494500477.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X