Menu Sluiten

Clubfeest 50 jaar WTC Tielt

Onze club bestaat dit jaar 50 jaar. Tijd voor een feestje… En daarom hebben we jullie allemaal nodig! We nodigen jullie graag uit op zaterdag 2 december vanaf 19 uur in De Frietpost (Beernegemstraat 55). We beginnen met een aperitief en aansluitend is er een buffet met frietjes, stoofvlees (of vegetarisch alternatief), groenten en sauzen. Na de maaltijd kan je jouw moves demonstreren op de tonen van DJ Pulp Mixion. Gratis drank van 19 tot 23 uur.

Clubleden komen gratis, partners betalen 25 euro (VDK BE88 8917 0403 8841).
Heb je het voorbije jaar als vrijwilliger geholpen op één van onze organisaties? Dan komt je partner gratis mee!

Inschrijven kan hier!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X