Menu Sluiten

Sponsorrit zondag 14 april

Nu zondag 14 april presenteren we de langverwachte sponsorrit . En het ziet er naar uit dat een en ander in betere weersomstandigheden zal doorgaan dan de laatste maanden. Dat komt dus wel goed.

Juist, zondag staat in het teken van onze sponsors. Hoe doen we dat? Hierbij een overzichtje.

  • 8u – 8u30: ontvangst en ontbijt  bij VegaBike met koffie en daarbij passende koeken
  • 8ui30: vertrek naar Inofec, gezamenlijk, maar de groepen zullen ietwat opgesplitst worden naargelang de opkomst
  • 8u45: fotomomentje, hierna vertrek voor de  – vrij korte – zondagritten van de verschillende groepen
  • Terwijl er gefietst wordt noteren we al enige nervositeit bij Van Hulle bouwservice. Daar vindt om 10u30 de persvoorstelling plaats van het boekje ‘50 jaar WTC Tielt Sportief – Kroniek van de koninklijke Batavia’.  Zoals de titel suggereert, een beknopte historiek van onze club, aangevuld met leuke illustraties en documenten uit het archief van onze leden, maar ook uit dat van o.a. Ronny Neirinck, Rudi Ailliet, Roland Desmet…
  • Aansluitend op deze persvoorstelling, bezorgen we de 3 leden die 50 jaar lid zijn van WTC Tielt Sportief een verrassing. Dat zal dus omstreeks 11u zijn.  En hierbij aansluitend:
  • 11u – UITERLIJK 11u15: aankomst bij Van Hulle, groepsfoto, gevolgd door een hapje en drankje. Er valt ook nog een en ander extra te rapen, wie weet, petjes en sokken?

We hopen op een massale opkomst om deze zondagrit speciaal maar ook aangenaam te maken, waarbij we gaan voor een combinatie van een eerbetoon aan onze sponsors, een leuk ritje in clubverband en een gezellig achterafje. OK, de ritjes zijn korter dan op andere zondagen, maar dat mag toch voor één keer?

Wie graag naar de persvoorstelling komt maar liever niet fietst: dat kan vanzelfsprekend ook. Afspraak om 10U30 aan de toonzaal van onze hoofdsponsor. En in clubtenue zetten we met zijn allen reuzenstappen richting ideale wereld: een perfecte groepsfoto!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X