Menu Sluiten

April 2019

De eerste groeprit van het nieuwe seizoen? Regenachtig en veel wind. Niettemin noteerden wij 42 aanwezigen en een onmiskenbare wil om te fietsen. De rustige groep kende meer geluk dan de AB’s die van bui naar bui trokken. Zondag 10 maart was het zo mogelijk nog erger: 23 die-hards op het appel met al die buien en alweer die verdomde wind! Hopelijk komt er nu beterschap…

 • April, traditioneel schakelen we dan een versnelling hoger. Want daar komt de donderdagwerking weer aan. Ja hoor, vanaf 4 april! We starten om 19u aan ons lokaal Watewy. Zoals vorige jaren zijn we met 3 groepen:
  1. eentje met een rustig tempo van 25 à 26 km/u,
  2. eentje dat 30 per uur probeert aan te houden,
  3. en dan zijn er nog onze dames, waarbij je je natuurlijk ook als m/x kan aansluiten.

 • Er is meer. Op zaterdag 13 april steunen wij de Klassieker van het Goede Doel in Zulte. Je kan kiezen tussen 70, 110 en 160 km. We starten om 8u aan Watewy en schrijven iedereen in die mee is. Dat wordt dus een fijn gratis toertochtje! Wel meefietsen in groep naar Zulte. Eenmaal daar heb je de keuze wat je doet, zowel qua afstanden als groep die je kiest of niet kiest, dat spreekt.
 • Paasmaandag 22 april en ook dan kan je mee met onze bende. Kijk maar naar het rittenschema.
 • Hoog tijd voor de samenvatting van het al bij al succesvolle mountainbike winterseizoen. De cadeaucheques zijn al in bestelling.


 • Zoals we dat gewoon zijn, zullen de wintersterren nog even moeten wachten tot de resultaten ervan gepubliceerd worden op de website van VBR West-Vlaanderen. Maar ook dat komt in orde, we brengen je tijdig op de hoogte.

1 mei special

 • Woensdaq 1 mei worden wij, en dat is ondertussen een traditie, samen met de Bicro’s uitgenodigd om koffie met koeken te nuttigen in het Textielhuis vooraleer we onze extra rit starten. En daarna krijgen we ook nog een drankje in datzelfde lokaal. Bedoeling is er een Feest van de Fiets te maken. In de namiddag kan je koersen. Geïnteresseerd? Zie in bijlage het recent verbeterde koersreglement.
 • Even een dankwoordje aan onze webmaster Mark Van den Meerssche, die schitterend werk afleverde om onze site een frisser uitzicht te geven. Niet alleen dat uitzicht werd aangepakt, we beschikken nu ook over veel meer mogelijkheden om www.tieltsportief.be uit te bouwen tot een vlot bereikbaar infokanaal. Onze dankbaarheid is eindeloos en toch ontoereikend!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X