Menu Sluiten

Pinksterweekend: fietsen in de omgeving van het Drielandenpunt

Tijdens het Pinksterweekend gaan we met de club naar Gulpen. We verblijven in het vakantiehuis ‘De Veldhof’. Voor het vervoer en het vertrekuur moet er onderling worden afgesproken. Inchecken kan op vrijdag vanaf 15 uur. Het is de bedoeling om op maandag rond 17.30 uur terug in Tielt te zijn. Uiteraard kan je ook onderling afspreken om vroeger of later terug te keren.

Fietsen doen we in verschillende groepen, afhankelijk van tempo en afstand. De bordjes van de officiële Amstel Gold Race routes kunnen gevolgd worden. Deze zijn samen goed voor 250 km fietsplezier. Daarnaast kunnen er ook GPS-parcours gereden worden of kan er een route op maat gemaakt worden met de fietsknooppunten. Vlak fietsen is minder eenvoudig in deze regio. Al zijn er wel wat mogelijkheden om de hoogtemeters wat te beperken. Daarnaast Gulpen ook een goede uitvalbasis om het Drielandenpunt te bezoeken of om Maastricht en Aken te bezichtigen.

Inschrijven kan door 95 euro over te schrijven op BE88 8917 0403 8841. Uw partner kan ook mee voor de prijs van 115 euro. Dit bedrag is voor drie overnachtingen, drie keer ontbijt en avondeten (spaghetti) op zaterdag. De andere maaltijden zijn niet in de prijs voorzien. Ook voor het vervoer zal je zelf nog een bijdrage moeten betalen aan de chauffeur.

We verblijven in een vakantiehuis en dus niet in een hotel. Dit betekent dat we allemaal zelf de handen uit de mouwen moeten steken. De eindschoonmaak wordt wel voor ons gedaan en ook het beddengoed is ter plaatse voorzien.

Bekijk ook zeker eens onderstaand PDF-bestand. Voor verdere vragen kan je altijd bij het bestuur terecht.

Bijlages

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X