Menu Sluiten

Semi-klassieker Tielt – Breskens – Tielt afgelast en clubwerking op pauze.

De Nationale Veiligheidsraad besliste gisteren om de maatregelen te versterken. Voor de sportsector houdt dit in dat ALLE sportieve activiteiten, ongeacht hun grootte, indoor of outdoor, privé of publiek, worden geannuleerd vanaf 13 maart middernacht tot en met 3 april. Dit betekent dat ook alle clubtrainingen en – activiteiten niet kunnen doorgaan.

We kunnen onze semi-klassieker dus niet laten doorgaan… Bovendien zullen er (voorlopig tot 3 april) geen groepsritten meer zijn.

1 Comment

  1. cafe 't oud gemeentehuis

    goede dag Thijs , hier rosina & frank van café ’t oud gemeentehuis , te sint Margriete , ik hoop dat ik bij de juiste persoon ben en bij de goede wielerclub wtc tielt , er was bij ons een stop geplant op za 21 maart 2020 jammer dat deze niet kan doorgaan wegens de maatregel van de overheid dat alle activiteiten niet mogen doorgaan ( corona virus ) en alle cafés moeten gesloten blijven , als jullie daarvoor een nieuwe datum nog zou kiezen laat het ons gerust weten dan staan wij terug tot jullie beschikking m.v.g. rosina & frank

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X