Menu Sluiten

Clubnieuws en groepsritten oktober 2020

  • Zondagrit van 11/10: laatste “echte” clubrit van het seizoen 2020. Er wordt een drankje, met een coronaproof hapje, aangeboden na het afsluiten van de rit. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

  • Afgelastingen en schrappingen, aflevering ikweetniethoeveel. Onze VTT, gepland voor zaterdag 21 november, schrappen we, gezien de aanhoudende moeilijkheden. Het is eigenlijk het organiseren niet meer waard. Maar! We voorzien wel in een mooi alternatief. De VDK bank VTT zou over een periode van 3 weken lopen, van maandag 12 tot en met zaterdag 31 oktober. Inschrijven MOET, alweer om corona redenen, op voorhand gebeuren, dag uitkiezen en klaar. Clubleden en sponsors rijden gratis, dus hoef je enkel maar de formaliteit via onze website te vervullen. Hou je (volledige) lidnummer klaar, staat onder de barcode op je VBR-kaart. Daarna ontvang je je startticket en krijg je ook een “op-weg-pakketje”, af te halen in de Sportdienst, dit vooraleer je van start gaat. Inschrijven. Doen. Actie. Met medewerking van de al genoemde Sportdienst en stad Tielt.

  • Wie van plan is zijn palmares bij de VBR in te dienen zal dat moeten doen via ondergetekende. Zondagvoormiddag 11 oktober, op Watewy, spreken we af. Je kan je Off-Day boekje laten checken, die km zet ik op je VBR kaart (en ook die van de wintersterritten). Is al zo makkelijk. Tenslotte noteer ik de totalen, die ik dan later netjes op de site van de VBR zal plaatsen. Dit voor wie het aanbelangt. Wat de club zelf betreft, onze opvolging van de afgelegde kilometers en het aantal clubritten dat de leden fietsten schaften we begin Corona af wegens volledig zinloos geworden.

  • Een kort overzichtje van de laatste clubactiviteiten. Het jaarlijkse hoogtepunt, de fiets- en busreis naar Boulogne-sur-Mer, werd, het wordt eentonig, geschrapt. Een prima alternatief vonden we op zaterdag 5 september in de tocht naar het Frans-Vlaamse Cassel. Met 20 deelnemers bij de snelste groep en 5 bij de ietwat langzamere fietsers waren we best tevreden. Thijs goochelde na aankomst nog wat met croques, dit tot ieders tevredenheid.

  • En het is nog niet gedaan met afgelastingen, had je dat nou echt gedacht? Het avondfeest van 27 november schrapten we gezwind van de kalender. Zoals de maatregelen nu zijn op horeca gebied is het onmogelijk om een normale receptie te organiseren, net zomin als het werken met bubbels die onderling geen contact mogen maken, tenzij mondmaskergewijs. Volgende jaar hopelijk weer wel!

  • Ondertussen zijn we al volop in de weer met de voorbereidingen op de nieuwe kledij die er in 2021 aan zit te komen. Jullie suggesties worden ingewacht, zoals je ongetwijfeld al merkte aan het bericht dat Thijs op onze FB pagina postte. We denken eraan een infomoment in te richten, om de types fietskleding en kwaliteiten eens voor te stellen. Zeker en vast: we houden je op de hoogte!

Tot de volgende

Bijlages

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X