Menu Sluiten

VDK VTT 2020

Gisteren stuurden we een eerste bericht door omtrent deze VTT. Met de nieuwe situatie van vandaag kunnen wij helaas niet anders dan melden dat de laatste dag van onze Corona proof VTT, zaterdag 31/10, geannuleerd is. 
Dat is jammer voor u, en zeker ook jammer voor ons.
Geld terug? Wil dit formulier: https://forms.gle/ZpSEdREFyDQgAgt5A invullen en dan brengen wij dat asap in orde. Geen reactie? Dank u vriendelijk daarvoor.

Niet tijdig kunnen inschrijven maar u wilt ons initiatief toch steunen? U kunt steeds 3 euro overmaken op BE88 8917 0403 8841 met vermelding ‘Steun VTT’.


4 Comments

 1. Timmerman Jan

  Mag je op dinsdagnamiddag 20 oktober met zes personen komen om het mountenbikeparcour te rijden?Wij zijn reeds ingeschreven door Herman Van Leeuwe van de randonneurs uit Oostkamp.

  • Thijs Goemaere

   Beste

   Je kan zeker morgenmiddag rijden! Het bevoorradingspakket afhalen in de sportdienst is enkel mogelijk met je afgeprinte startbewijs. Hebben jullie dit ook via Herman gekregen?

   Ik wens jullie alvast een leuke tocht toe!

   Groeten
   Thijs

 2. Nico Nuyttens

  Proficiat met het alternatief in de maand oktober voor de VTT. Mooi,en goed bewegwijzerd parcours. De wind was er teveel aan. Schitterend initiatief!! Waren er maar meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X