Menu Sluiten

Op naar hopelijk een beter jaar

Het heel bizarre jaar 2020 heeft niet te veel noten meer op zijn zang. En maar best ook, want het was de moeite de voorbije maanden. Volgend jaar kondigt zich beter aan. Hopelijk geen lockdowns meer, maar onbezorgd fietsen. Ondertussen moeten we een aantal zaken afwikkelen. Het hernieuwen van je lidmaatschap is er een van. En natuurlijk: de nieuwe kledij!
Oef, we zijn eruit en hopen dat zo veel mogelijk mensen tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat:
https://designs.bioracer.cloud/PRJ21-000108_7_K6tRADpdpeYt7y7Q

Meer uitleg vindt u in het document met de regeling voor volgend jaar. Daarnaast is er ook een bestelbon in, als je deze invult, wordt de verschuldigde som automatisch berekend, je mailt de bon terug en je betaalt, en wij doen het nodige.
Fluitje van een cent, zo lijkt het wel. Hulde aan onze prachtige sponsors Van Hulle bouwservice, Vega Bike Cycling Store, Inofec kantoormeubelen, Kliek creatieve communicatie!

Bijlages

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X